Ātro kredītu apvienošana

Kategorija: Pakalpojumi
credit 5

Ja esat jauns klients, nepieciešams reģistrēties un iesniegt pieteikumu ŠEIT >>>, izvēloties sadaļu "Apvieno". Reģistrētam klientam pieteikumu nepieciešams aizpildīt, ielogojoties savā lietotāja profilā un aizpildot pieteikumu sadaļā "Saņemt kredītu" zem “Apvieno”.

Gadījumā, ja Jūsu patēriņa kredīta pieteikums tika noraidīts sakarā ar kredītspējas trūkumu, tas nozīmē, ka nevaram Jums piedāvāt jaunu kredītu klāt jau esošajiem, taču varam izvērtēt esošo kredītu apvienošanu vienā ar izdevīgāku procentu likmi.

Kreditoru sarakstā nepieciešams norādīt informāciju par visiem kredītiem, ko vēlaties apvienot, ja papildus vēlaties saņemt noteiktu naudas summu ar izmaksu uz bankas kontu, vēlamo naudas summu iespējams norādīt atsevišķi kā izmaksājamu uz Jūsu bankas kontu.

Pieteikuma summa saistību refinansēšanas gadījumā tiek noapaļota līdz veseliem desmitiem, un starpība starp kreditoriem izmaksājamo naudas summu un pieteikuma summu tiks izmaksāta uz pieteicēja bankas kontu.

Kredīta pieteikuma summa ir vienāda ar refinansējamo saistību summu, kuru MiniCredit pārskaitīs kreditoriem no sava konta, un kredīta atlikumu, kas tiks pārskaitīts uz pieteicēja bankas kontu.

Saistību refinansēšanas gadījumā mēs pārbaudīsim ienākumu pietiekamību jaunā kredīta ikmēneša maksājuma summai, kā arī kopējai kredīta summai, ja ienākuma apmērs būs pietiekams, pieteikums tiks virzīts tālākai izskatīšanai.

Kredītsaistības ir nopietna atbildība, mēs neapstiprināsim pieteikumu saistību apvienošanai, ja radīsies šaubas par to, ka apzinājāties pārmērīgu kredītsaistību postu un varat sākt jaunu kredītsaistību uzņemšanos pēc saistību apvienošanas, nonākot arvien lielākās grūtībās ar kredītu maksājumiem.