Kāpēc tiešsaistes kredīts?

Kategorija: Pakalpojumi
credit 5

Mūsdienās tehnoloģijām un progresam ir liela ietekme ikdienas dzīvē un tas ir neatgriezeniski.

Kreditors ir Tev kabatā

Nebanku aizdevēji nepārtraukti piedomā pie tā, kā būt parocīgiem un ērtiem, pakalpojumu sniegšanā piedāvāt klientam komfortablus risinājumus, pie kam nodrošinot klientam vispusējas un savlaicīgas informācijas sniegšanu, tai skaitā priekštāvoša maksājuma ieplānošanā un atgādināšanā.

Ja atskatās atpakaļ vēsturē, tad tieši nebanku sektors bija pirmais, kurš kļuva pieejams mobilajās ierīcēs - sākumā tie bija SMS vai īsziņu veidā, vēlāk aplikācijās un advancētās interneta vietnēs, kuras pašas pielāgojas Tava telefona ekrāna lielumam.

Kādēļ klienti izvēlas tiešsaistes aizdevumus

Internets ir kļuvis par svarīgu komunikāciju kanālu, šodien nav iedomājama rīta kafija bez Facebook vai Twitter publicēto ziņu pārskata, kas ļauj pasmaidīt un būt līdzi pazīstamu cilvēku jaukākajos brīžos. Tieši tāpat arī kreditors vēlas kļūt par draugu, kolēģi vai kaimiņu, kuram var palūgt aizdot līdz algai un nekad nesaņemt atteikumu, ja Jūsu starpā ir izveidojusies uzticama un pastāvīga saikne. Mūsu klienti ir mūsu draugi, kam aizdodam vajadzīgajā brīdī un jautājam tikai tik daudz, cik pieklājas un nepieciešams, lai nezaudētu partnerības attiecību garu.

Kad partnerattiecības kļūst trauslas?

Ja kāds aizraujas un patiesībā līdz galam nepārdomā, kā spēs pildīt savas kredītsaistības, mums, kā labam paziņam, ir jānorāda, ka kaut kas nav kārtībā:

* Mans Draugs, Tu vari kļūt par parādnieku, tad mēs ziņojam, ka ir izsmelta kredītspēja;

* Klau, vai tiešām Tev to vajag? kad redzam, ka šobrīd Tev ir jādomā par to, ka arī rīt būs jādzīvo un vajag piestrādāt pie ienākumu un izdevumu attiecības stabilizēšanas.

Jebkurā gadījumā mēs vienmēr priecāsimies iekļaut Tevi savu draugu lokā, lai uzsāktu attiecības, iesniedz pieteikumu mūsu interneta vietnē www.minicredit.lv un veic identifikācijas maksājumu 1 centa apmērā uz jebkuru mūsu kontu, mēs noteikti sazināsimies ar Tevi.