Kādu kredīta veidu izvēlēties?

Kategorija: Pakalpojumi
credit 5

PIRMS KREDĪTA PIETEIKUMA AIZPILDĪŠANAS

Pirms sākat aizpildīt kredīta pieteikumu, izvēlēties kredīta veidu no mājas lapā ietvertā piedāvājuma, ņemot vērā, kurš Jums der labāk attiecīgā mērķa sasniegšanai. Šobrīd tiek piedāvāta kredītlīnija, kredīts un kredīts esošo saistību dzēšanai.

Kredītlīnija

Patēriņa mērķiem vispiemērotākā ir KREDĪTLĪNIJA, kuru varat atgriezt līdz pirmā maksājuma datumam pilnībā vai turpināt lietot, veicot minimālā maksājuma summu vienreiz mēnesī.
Minimālā maksājuma summa satur procentus un pamatsummas daļu, ja katru mēnesi savlaicīgi maksāsiet minimālā maksājuma summu, tad kredītlīnija tiks pilnībā dzēsta 24 mēnešu laikā.
Maksājums jāveic noteiktā datumā, kas būs Jūsu izvēlētā pirmā maksājuma datums arī turpmākajos mēnešos. Piemēram, ja pieteikumu iesniedzat 1.janvārī un izvēlaties pirmā maksājuma termiņu pēc 10 dienām, tad pirmais maksājums būs jāveic 11.janvārī un visi turpmākie maksājumi līdz katra nākamā mēneša 11.datumam.

Kredītlīnijas ietvaros iespējams saņemt papildu summu, sazinoties ar mums pa tālruni 25 211 221 vai uzrakstot uz info@minicredit.lv.
Kredītlīniju varat pilnībā dzēst jebkurā laikā, saistību izpildes summa ir pieejama klienta lietotāja profilā, ja vēlaties saņemt informāciju par maksājuma summu uz nākotnes datumu, uzrakstiet mums e-pastā, kurā datumā plānojat veikt maksājumu, mūsu e-pasta adrese saziņai saistībā ar maksājumiem: maksa@minicredit.lv, maksājuma summu varat noskaidrot arī pa tālruni, piezvanot uz 25 211 221.

Kredīts

KREDĪTS ir piemērots, ja vēlaties realizēt noteiktu mērķi, piemēram, kad pietrūkst mēbeļu vai sadzīves tehnikas iegādei. Pirms pieteikuma iesniegšanas nepieciešams aplūkot maksājumu grafika piemēru, maksājumi ir jāveic līdz grafikā noteiktam maksājuma datumam.
Mājas lapā var pieteikties kredīta līdz 2000 EUR, ja nepieciešama lielāka naudas summa, kredīta pieteikumu būs nepieciešams aizpildīt pie mums birojā.

Kredītu apvienošana

Ja Jums pastāv kredītsaistības pret citiem kreditoriem un kredītu vēlaties saņemt šo saistību dzēšanai, tad nepieciešams izvēlēties KREDĪTU SAISTĪBU APVIENOŠANAI.
Šai gadījumā naudas summu Jūsu kredīta dzēšanai pēc kredīta pieteikuma apstiprināšanas mēs pārskaitīsim tieši Jūsu aizdevējam, pārpalikumu, ja tāds radīsies – Jūsu norēķinu kontā.
Lūdzam ņemt vērā, ka gadījumā, kad ir kavēts maksājums pret citu kreditoru vai ir pārāk daudz kredītu, šis ir vienīgais kredīta pieteikums, kuru varam apstiprināt, pieteikums kredītam citiem mērķiem tiks noraidīts.