Kredīts automašīnas remontam no MiniCredit

Kategorija: Pakalpojumi
credit 5

Aktīvā ikdienas dzīve pārvērtusi automašīnu par neaizvietojamu cilvēka pavadoni. Tā var būt izskatīga, ietilpīga un ātra, var ļoti patikt bērniem un sievai. Bet jebkuram transportlīdzeklim ir viena kaitinoša īpatnība, kas saistīta ar dārgiem remontiem mums neērtā laikā.
Vairākums autovadītāji plāno savus nākotnes izdevumus, neaizdomājoties par pēkšņiem, steidzamiem automašīnas remontiem un apkopes pakalpojumiem. Tādā situācijā pēkšņi radušies automašīnas dzinēja vai transmisijas bojājumi var kļūt par lielu problēmu un negatīvi ietekmēt ģimenes kopējas finanses.

Ātrais kredīts automašīnas remontam

Kur ņemt naudu, ja oriģinālo detaļu un automašīnas remonta izmaksas labā autoservisā pārsniedz ikmēneša budžetu?
Kredīts automašīnas remontam no MiniCredit ir ideāls risinājums neplānota brauciena uz autoservisu īstenošanai. Ar mums Jūs ātri un viegli varēsiet apmaksāt mehāniķa darba rēķinu un turpināt savu ceļu saremontētā automašīnā.
Izmantojiet mūsu kredīta kalkulatoru, lai pārbaudītu pieejamo finansēšanas apjomu atbilstoši Jūsu individuālajām vajadzībām un iespējām. Lai aizņemtos naudu, Jums nepieciešams iziet vienkāršu pieteikuma iesniegšanas procesu un patērēt 15 minūtes, lai sagaidītu mūsu operatora zvanu.

Kredīta saņemšanas noteikumi

MiniCredit ir autoritatīva kredīta kompānija un apstiprina 87% aizdevumus automašīnu remontam pēc aizņēmēja kredītvēstures pārbaudes. Saviem jaunajiem klientiem mēs izsniedzam pirmo īstermiņa kredītu līdz 100 Eur bez komisijas maksas un ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām.
Maksimālā kredīta summa automašīnas remontam bez papildus nodrošinājuma ir 2000 Eur uz termiņu līdz 24 mēnešiem. Katram MiniCredit aizņēmējam ir iespēja izvēlēties labāko ikmēneša kredīta maksājuma variantu atbilstoši saviem ienākumiem.

Pieteikumu kredīta saņemšanai var iesniegt šeit (atsauce - www.minicredit.lv).